Εξωτερικοί Χώροι

Περιγραφή

Οι κατοικίες του Aelia House βρίσκονται σε μια  έκταση  680 τμ, με ένα μεγάλο κήπο με γκαζόν, με  λεμονιές και λουλούδια, αλλά κυρίως με ελιές αφού μέχρι εκεί έφτανε ο θείος ελαιώνας, όπως τον ονόμασε ο Άγγελος Σικελιανός, του κάμπου της πόλης, που δημιουργήθηκε από τα χρόνια της Ενετοκρατίας στο νησί αποτελούν τον περιβάλλοντα χώρο των κατοικιών.

Εκεί,  δέχονται τη δύναμη και το φως του ήλιου από το πρωί μέχρι τη δύση του.

«Αέλια» θα πει η ενέργεια που έρχεται από τον ήλιο, και σε συνδυασμό με την ζωογόνο δύναμη του ιερού δέντρου της ελιάς που ντύνει το χώρο, επιλέχτηκε το όνομα αυτό για τους χώρους που θα φιλοξενηθείτε.

Απέχουν ένα χιλιόμετρο από την πόλη της Λευκάδας και μόλις 50 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη.

Στο Aelia House σας παραδίδουμε τα σπίτια να περάσετε τις μέρες των διακοπών σας και σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητα σας

Και τα δυο σπίτια διαθέτουν μεγάλες βεράντες με τέντα. Κάθε σπίτι στον εξωτερικό του χώρο έχει τραπεζαρία 6 ατόμων, απλώστρα και μανταλάκια.

Στον στρωμένο με γκαζόν μεγάλο κήπο του υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μπάρμπεκιου, ενώ υπάρχουν και χώροι στάθμευσης για τρία αυτοκίνητα.

Τα Aelia House λειτουργούν όλο το χρόνο, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσετε το όμορφο νησί μας όλες τις εποχές.

Φωτογραφίες